Noi & Voi, povești ce s-au legat

Generația 2018-2019

O colaborare de 9 săptămâni cu NOD Makerspace. Cu NOD studenții au avut parte de o Introducere în tehnologie și susținerea realizărilor machetelor din semestrul 1

NOD Makerspace

La NOD Makespace găsești spații de co-working, makerspace, ateliere de lemn & metal, studio-uri private, spații de întâlniri și evenimente.

Iulia Ștefănescu

Din anul 2018 până azi, este angajată la Intro design și ocupă poziția de consultant de design ambiental.

Intro

Într-o casă istorică din București, pe strada Roma nr. 43 bis, la câțiva pași de Piața Dorobanți se află showroomul de design Intro ce este tot timpul în schimbare și care te invită să îi vizitezi cât mai des, pentru a te lăsa surprins!

Crețu Cristina

Din anul 2019 până azi, este angajată la Intro design și ocupă poziția de consultant de design ambiental.

Intro

Mihai Gurei, copartener Intro, antreprenor, om de radio și grafician este un mare susținător al designului în general și cel românesc în particular.

Cătălina Donțu

Din anul 2018 până azi, este angajata Spoon și ocupă poztul de art director.

Spoon

Claudia Chirilescu, antreprenor și speaker creator al agenției Spoon Media, împreună cu echipa sa dezvoltă strategii integrate tradiționale, digitale și sociale, pentru clienții lor.

Mircea Gheorghe

Din anul 2018 până azi, este angajatul Heist Industries unde ocupă poziția de junior art director.

Heist Industries

Din 2012, Agenția Heist Industries luptă pentru un nou mod de a face publicitate. Totul începe cu relevanța, cu poveștile adevărate, cu oamenii reali, comunități de interes, toate explorate și exploatate în moduri inovatoare.

Miruna Miu & Roxana Mirea

În anul 2019 cele două au creat brandul de bijuterii La Vie En Doré. Brandul aduce in lumină arta mesteșugului românesc intr-o manieră fresh, imbinată cu calitatea superioară ale materialelor și ale finisajelor.

Jomaz

Jomaz au fost primii furnizori ai brandului La Vie En Doré. Aceștia prelucrează metalul folosind atât unelte manuale cât si unelte computerizate de ultimă oră, si respectând standarde de calitate înalte.

Alexandra Țîrlea

Din anul 2019 este angajata Jomaz unde ocupă poziția de designer.

Jomaz

Din 2006 atelierul Jomaz se ocupă de confecționări bijuterii (bijuterii aur, argint sau alte metale), presări la rece (embosări), realizări matrițe, confecționări insigne sau alte materiale promoționale precum și reparații bijuterii din aur sau argint.

Bâtica Anca

În anul 2020 a început o colaborare cu studioul creativ, Dem Creativ.

Dem Creativ

Echipa formată din istorici de artă, critici de film, cercetători în arhive, antreprenori, graficieni, editori, toți iubitori ai creației lui Dem Demetrescu, au creat o platformă dedicată copiilor de la 3 la 93 de ani.

Generația 2019-2020

Filip&Company ne-au invitat să decorăm firma cu globuri realizate din elemente naturale și să organizăm un workshop pe aceeași temă, pentru angajații firmei.

Filip&Company

Filip & Company este o companie de avocatură înființată în 2008.

Oana Bălan

Din anul 2020 este angajata companiei Valmand unde proiectează și modelează 3d, bijuterii din metale prețioase.

Valmand

Valmand este o firmă producătoare de bijuterii, din București.

Sebastian Contu

Din anul 2021 a început o colaborare cu Theodora Pîslaru pentru a crea identități vizuale.

Theodora Pîslaru

Theodora Pîslaru este creator de evenimente și Marketing Flavorist at Laurom - Visionary Food Solutions